Fortrolighedspolitik

Shop.gillianjones.dk prioriterer datasikkerhed og fortrolighed meget højt, fordi vi ved, det er af højeste prioritet for den kritiske forbruger, der handler på nettet. Samtidig vil vi gerne give dig den bedst mulige oplevelse, når du bruger vores hjemmeside. Derfor indsamler vi nogle oplysninger, som vi bruger, når du handler hos os eller besøger vores site.
Det kan være informationer, om hvilke sider du besøger, og hvilke funktioner du gør brug af. Nedenfor kan du læse mere om de typer af oplysninger, vi indsamler, hvad vi bruger dem til, samt hvilke rettigheder du har som forbruger som følge af EU’s persondatalovgivning.
Du kan til enhver tid anmode om at få slettet personlig data oplysninger hos shop.gillianjones.dk
Skulle du have spørgsmål vedrørende fortrolighedspolitik eller personlig data, er du velkommen til at kontakte os via dette link:

Hvilke oplysninger indsamler shop.gillianjones.dk?

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse samt andre oplysninger, du måtte give os i forbindelse med oprettelse af din profil og brug af vores service
  • Oplysninger om køb og levering af varer og tjenester, herunder varesammensætning og købshistorik
  • Oplysninger, der sendes fra dit device, når du bruger vores website. Det kan dreje sig om din enheds id, enhedens type, browsertypen, længden af den session, du har haft på vores site, din geografiske placering, henvisnings-URL’er, elektroniske adresser (fx IP- og MAC-adresse), terminaludstyr- og forbindelsesoplysninger, præferencer og oplysninger vedrørende din brug af shop.gillianjones.dk website. Disse personoplysninger indsamles også via cookies, tracking-url'er, beacons mv.

 

Data Rettelse

Du kan bruge nedenstående link til at redigere dine konto oplysninger.

Personlig data

Du kan bruge nedenstående link til at downloade al data vi opbevarer og bruger for at optimere vores website.

Persondata rapport

Du kan bruge nedenstående link til at anmode om at downloade en persondata rapport som indeholder al personlig information om din konto.

Sletning

Shop.gillianjones.dk bruger og gemmer de personoplysninger, du har givet os i forbindelse med dit køb, i op til fem år i henhold til gældende lovgivning om bogføring. I analyseværktøjer som Google Analytics opbevarer vi oplysninger om dit ordre- og kundenummer i op til 50 måneder (ca. 4 år) i henhold til de rammer, der er sat op for lagring af oplysninger i værktøjet. Herefter slettes oplysningerne automatisk.

Du kan bruge nedenstående link til at slette al personlig data fra vores website.
Denne handling vil slette din konto, og du vil ikke længere kunne tilgå denne.